Kocaeli İzmit Çınar Çocuk Evi’nde kış teması

featured
service

İzmit Belediyesi Çınar Çocuk Evi’nde eğitim gören minikler için kış teması konseptiyle yeni eğitim programına başladı.

KOCAELİ (İGFA)-  İzmit Belediyesi Çınar Çocuk Evi’nde kış teması programına başlandı. Kış teması kapsamında çocuklara mevsimin özellikleri anlatılıyor. İzmit Belediyesi Çınar Çocuk Evi’nde hobi bahçesi, temalı oyun alanları, ahşap kitap okuma evi, tavşan kulübesi, hobbit masal ağaç evi ve kum havuzu gibi doğayla iç içe olabilecekleri şekilde peyzaj düzenlemeleri bulunuyor.

Gerçekleştirdikleri çalışmalara dair açıklamalarda bulunan Çınar Çocuk Evi öğretmenlerinden Tuğçe Gür, “Aralık ayı itibari ile çocuklarımızın adaptasyonu tamamlandı ve programlarımıza başladık. Kış teması ile eğitimlerimizi sürdürüyoruz.  Mevsimler üzerinden ilerleyeceğiz ve konularımızı bu şekilde genişleteceğiz. 

İzmit Belediyesi Çınar Çocuk Evi Okul Öncesi Öğretmenlerinden Özgenur Furuncu ise açıklamasında, “Genelde proje bazlı gidiyoruz şuan kış mevsiminde olduğumuz için kışı bütünsel olarak ele alıyoruz ve aynı zaman da bir sürü etkinliklerle de harmanlıyoruz. Mesela sadece kış temasında biz kış mevsimini işlemiyoruz da aynı zamanda matematiği de işin içine katıyoruz hatta çocuklara coğrafyayı da öğretiyoruz. 

Kocaeli İzmit Çınar Çocuk Evi’nde kış teması