‘Kocaeli için hizmet odaklı çalışıyoruz’

featured
service

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın, Ankara’da bir dizi görüşmeler ve toplantılar gerçekleştirdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcılarıyla görüşen Başkan Büyükakın, Kocaeli’de verilen hizmetleri anlattı

KOCAELİ(İGFA)- Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ankara’da bir dizi görüşmeler ve toplantılar gerçekleştirdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcılarından Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hayati Yazıcı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Genel Sekreter Fatih Şahin ile AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen’i ziyaret etti.

Başkan Büyükakın daha sonra Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ile teşkilat çalışmalarının değerlendirildiği toplantıya da katıldı. Başkan Büyükakın ayrıca Anadolu Ajansı Genel Müdürü Serdar Karagöz’ü de ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Kocaeli’ndeki çalışmalar hakkında Genel Başkan Yardımcılarına detaylı bilgi aktaran Başkan Büyükakın, “Vatandaşımızın, Genel Merkezimizin ve teşkilatımızın bize olan güvenini boşa çıkarmamak için çok çalışıyoruz” diyerek ziyaret sonrası yaptığı açıklamayı, “Hizmet odaklı siyasi anlayışımızı şehrimizin her noktasına ulaştırırken, diğer taraftan insanımızın bizden beklediği talepleri de yerine getiriyoruz” dedi. 

‘Kocaeli için hizmet odaklı çalışıyoruz’