Kocaeli Gölcük’te 52 işyerinin blok satışı ihale yapıldı

featured
service

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi encümen toplantısı Genel Sekreter Balamir Gündoğdu başkanlığında gerçekleştirildi. Encümen’de Gölcük’te yer alan işyeri nitelikli 52 adet işyerinin birleştirilerek blok olarak satışı için ihale gerçekleştirildi. Büyükşehir Encümeni’nde ihaleler dışında kalan maddeler de görüşülerek karara bağlandı.

KOCAELİ(İGFA)- Büyükşehir Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan ihaleler kapsamında ilk olarak Gölcük’teki taşınmazların satış ihaleleri gerçekleştirildi. Gölcük Örcün Mahallesi 604 ada 3 parselde yer alan işyeri nitelikli 52 adet işyerinin birleştirilerek blok olarak kapalı teklif usulü satışı yapıldı. İhaleye katılan Hacı Mustafa Baklacı 1 milyon 614 bin TL + KDV’lik teklif verdi. Yine Gölcük Saraylı Mahallesi 302 ada 3 parselde yer alan zemin kat 11 No’lu işyeri nitelikli bölümün satışı için düzenlenen ihaleye Metin Çelik 39 bin 100 TL + KDV verdi.

Gebze’de ise Gaziler Mahallesi Gaziler Dağı Mesire Alanı Dicle Caddesi No: 46 yer alan kafeterya, çay bahçesi, spor tesisinin açık teklif usulü kiralaması gerçekleştirildi. İhaleye katılan Tahir Rıza Şenoğlu, 6 bin 550 TL + KDV’lik teklif sundu. Diğer yandan İzmit Tepecik Mahallesi 239 ada 50 parselde yer alan B Blok 4 Kat 58, 59 ve 62 No’lu bağımsız bölümlerin satışı için yapılan ihalelerde istekli çıkmadı.

Kocaeli Gölcük’te 52 işyerinin blok satışı ihale yapıldı