Kocaeli Gebze’de gençlere sosyal mekan

featured
service
Kocaeli Gebze'de gençlere sosyal mekan 1

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze ilçesinde inşası devam eden Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişi Merkezi’ni inceledi.

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli’de Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan ve teknik ekibin de yer aldığı incelemede, proje kapsamında Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri detaylı bilgi verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “İnşaat alanı 2 bin 904 metrekare olan Gebze Beyaz Kalpler Merkezini, toplam kapalı alan bin 564 metrekare olarak planladık” açıklamasını yaptı. Gençlerin önünü açmak, kendilerine yeni rota belirlemeleri konusunda katkı sunmak için Gebze’de böyle bir tesisi yaptıklarını vurgulayan Başkan Büyükakın, “Bizim sorumluluğumuz gençlerimizin iyi yetişmesi, sağlıklı bir platformda meslek edinmelerine olanak sağlamaktır. Gebze ilçemizde attığımız bu adım bölgemiz adına çok önemli bir eksikliği de gidermiş olacak” açıklamasını yaptı.

Gebze ilçesinde hizmet verecek Beyaz Kalpler Merkezi’nde restoran, mutfak atölyesi, spor salonu, 6 adet atölye, danışma ve 3 adet idari ofis bulunacak bilgisini de alan Başkan Büyükakın, “Üç adet teknoloji ve yazılım kodlama atölyeleri, kütüphane gibi alanlar da bu projede yer alacak. Aslında bu eğitimleri alacak gençlerimiz için her şeyi düşündük. Bu merkeze ihtiyaç duyan gençlerimizin gelecekleriyle ilgili endişelerini ortadan kaldıracak politikalarımızın bir ürünüdür aslında bu merkez. Bunun yanı sıra gençlerimizin de sosyal ve kültürel gelişimi için her türlü imkânı sunmaya devam edeceğiz” diyerek açıklamasını tamamladı.

Kocaeli Gebze’de gençlere sosyal mekan