Kızılay’dan ‘Mobil Bilgi Bankası’ uygulaması

featured
service

Ülkenin kan ihtiyacını hayırsever kan bağışçılarının destekleriyle karşılayan Kızılay, geliştirdiği Türk Kızılay Mobil Kan Bağışı uygulamasıyla da IOS ve Android platformlarında vatandaşlara kolaylık sağlıyor.

BURSA (İGFA)- Kızılay, bağış, gönüllü ve kan bağışı gibi farklı kategorilerdeki mobil uygulamalarıyla vatandaşlara hizmet veriyor .Kan bağışçısı olan, kan bağışı yapmak isteyen veya kan bağışına dair bilgi sahibi olmak isteyenlerin Türk Kızılay Mobil Kan Bağışı uygulamasını kullanması yeterli olacak. 

Kızılay’ın kendi bünyesindeki yazılım mühendisleriyle geliştirdiği, IOS ve Android işletim sistemlerine sahip telefon veya tabletlere yüklenen Türk Kızılay Mobil Kan Bağışı uygulamasıyla ihtiyaç duyulan işlemler tek yerden yapılabiliyor. SMS doğrulaması ile uygulamaya giriş yapan kullanıcılar, bağışçı profil bilgilerinin güncellemesini, iletişim tercihleri seçimini ve profil fotoğrafı eklemeyi yapabiliyor.

Kan bağışçıları, geçmiş kan bağışı bilgilerini kontrol edebilirken, kazanılan madalyalara ilişkin de gerekli toplam bağış sayısı bilgilerini “Ödül Kriterleri” bölümünden görüntüleyebiliyor. Vatandaşların yapmış olduğu kan bağışlarıyla elde ettiği madalya kazanım ilerleme durumu grafiksel olarak görüntülenebilirken profil fotoğrafının olduğu alanda da bağışçının sahip olduğu madalya ikonu yer alıyor. Vatandaşlar, daha önce kan bağışı yapılmasa bile yeni bağışçı kaydı yapabiliyor.

Kızılay’dan ‘Mobil Bilgi Bankası’ uygulaması