Kilis’te Jandarmadan 8 Mart etkinliği

featured
service

Kilis İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Selami Akşit jandarma bünyesinde çalışan kadın personelleri makamında kabul ederek kadın personellere çiçek ve hediye takdim etti.

KİLİS (İGFA)- Kilis İl Jandarma Komutanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde personeli tarafından başta şehit ve gazi anne ve eşleri ziyaret edilerek kadınlar günü kutlanıldı.

Ayrıca Kilis İl Jandarma Komutanlığı personeli tarafından Kilis Valiliği önünde stant açılarak kadınlara çiçek verilerek bilgilendirme broşürü dağıtılıp ve KADES (Kadın Destek Uygulaması) hakkında bilgiler verildi.

Kilis'te Jandarmadan 8 Mart etkinliği 1

Konu ile alakalı olarak açıklama yapan İl Jandarma Komutanı Albay Akşit “Kilis İl Jandarma Komutanlığı olarak; toplumun temel taşı, değerlerimizin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu olan başta şehitlerimizin ve gazilerimizin kıymetli anneleri ile eşleri olmak üzere ülkemize verdikleri hizmetlerle geleceğimizi aydınlatan başarıları ile adından söz ettiren ve gelecek nesillerimize örnek olan, hayatın zorlukları karşısında daima dimdik duran tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar şükranlarımızı sunarız.” diye konuştu.

Kilis’te Jandarmadan 8 Mart etkinliği