Kilis Abdi Bulut Spor Merkezi açıldı

featured
service

Kilis Belediye Başkanlığı tarafından finanse ettirilen ve Mehmet Rıfat Kazancıoğlu Mahallesine kazandırılan Abdi Bulut Spor Merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

KİLİS (İGFA)- Açılışa AK Parti Kilis Milletvekili Ahmet Salih Dal, Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, AK Parti Kilis İl Başkanı Av. Murat Karataş, Kilis Gençlik Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Kilis Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Tohumcu, Kilis Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Günay ile birlikte davetliler katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan, “Bugün mahallemize çok güzel bir spor tesisi kazandırıyoruz. Görevde olduğum süre içerisinde gençlerimize yönelik bu tür aktif spor merkezleri açarak gençlerimize spora yöneltmek istiyorum. Açılışını yaptığımız spor merkezimiz mahallemize hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi. Milletvekili Dal ve Başkan Karataş’ın konuşmalarının ardından spor merkezinin kurdelesi kesildi. Açılıştan sonra halı saha üzerinde Ahmet Salih Dal, Servet Ramazan ve Murat Karataş penaltı atışı gerçekleştirdiler.

Kilis Abdi Bulut Spor Merkezi açıldı