Kılıçdaroğlu: “İzmir Karabağlar Mobilya Akademisi önemli başarıya imza attı”

featured
service

Geçen hafta İzmir’e gelerek Karabağlar’da bir dizi açılış ve temel atma törenlerine katılan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında Karabağlar Belediyesi’ne ayrı bir parantez açtı.

İZMİR (İGFA)- Karabağlar Belediyesi’nin İzmir Mobilyacılar ve Marangozlar Odası (İZMOD) işbirliği ile hayata geçirdiği merkezin geçen hafta açılışını gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, Karabağlar Belediyesi’ni örnek gösterdi. Karabağlar Belediyesi’nin önemli bir başarıya imza attığına dikkat çeken Kılıçdaroğlu, ülkeyi yönetenlerin yapamadığını belediyenin başardığını ifade etti.

Kılıçdaroğlu, “Karabağlar Belediyesine gittim, mobilyacılarla bir araya geldik. Mobilya sektörü bizim açımızdan çok önemli, Türkiye açısından çok önemli. Ara elaman bulamıyorlar, yetişmiş eleman bulamıyorlar. Karabağlar Belediyesi, bunların yapamadığını yaptı orada. Mobilya Akademisi’ni kurdu belediyemiz. Ara eleman yetiştirecek. Merkez bilgisayarlarla donatıldı. Elamanlar gelecek, yetişecekler, işleri hazır olacak.” Dedi.

Kılıçdaroğlu: “İzmir Karabağlar Mobilya Akademisi önemli başarıya imza attı”