Keşan Gıda OSB’de tapu teslim alındı

featured
service

Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde yeni bir adım atıldı. OSB’nin tapusu Gıda İhtisas OSB Yönetim Kurulu üyelerine teslim edildi.

Erdoğan DEMİR/ Keşan Postası (EDİRNE İGFA)-  Keşan Gıda İhtisas OSB’nin kurulacağı alanın Keşan Gıda İhtisas OSB Yönetim Kurulu’na devredilmesiyle ilgili 6 Nisan 2022 Çarşamba günü alınan tapuyla tamamlandı.

Gıda OSB’nin kurulması planlanan alana ait toplam 4 parselin tapuları , Keşan Gıda İhtisas OSB Yönetim Kurulu üyeleri Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Keşan TB (Ticaret Borsası) Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz, Keşan Gıda İhtisas OSB Müdürü ve Keşan TSO Genel Sekreteri Erdem Başak’a Keşan Tapu Müdürü Yavuz Eker tarafından teslim edildi.

Keşan Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla tapunun teslim alındığı kamuoyu ile paylaştı.  Yapılan paylaşımda, “Hayırlısıyla Gıda OSB’nin yer teslimini gerçekleştirdik. Süreç tıkır tıkır işliyor, Keşan’ımızın gelecek vizyonunu hep birlikte oluşturuyoruz. Hem istihdam artışı hem de şehrin ekonomik canlanmasına büyük katkı sağlayacak, gerçek tarımsal potansiyelini açığa çıkaracak, Keşan’ımızı üretim ve ticaretin başşehirlerinden biri yapacak OSB’de süreç planlandığı gibi tıkır tıkır işliyor. Şehrimizin gelişimi, bölge ürünlerinin katma değerli ürünler olarak pazarlanması ve vatandaşlarımızın refahı için ilgili tüm kurumlarımızla el ele vererek çalışıyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise, “Bölgemizde kurulacak olan Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgemiz’in kısa sürede altyapı ve üstyapılarının çalışmalarına başlanacaktır. Konumu gereği uluslararası ve şehirlerarası hizmet alanlarında çalışmalarına başlayacak olan, Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgemizin milletimize ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ederiz” denildi. 

Keşan Gıda OSB’de tapu teslim alındı