Kervan’dan kadına şiddete ‘Hayır’

featured
service

Kahramanmaraş’ın lider markası, Alpedo Kervan Lezzet Grubu üyesi Kervan Pastaneleri çalışanları Kadına Yönelik Şiddet ile Uluslararası Mücadele Gününde anlamlı bir farkındalık ortaya koydular.

Tural Şahbazlı (Kahramanmaraş İGFA)- Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu‘nun öncülük ettiği projede Kervan Pastanelerinin Kahramanmaraş’ta bulunan tüm şubelerinde çalışanlar üzerlerine “Kadına yönelik şiddete hep birlikte dur diyelim” yazılı tişörtler giyerek ‘Kadına Şiddete Hayır’ dediler. 

Kadına  şiddetin çağdışı ve utanç verici bir davranış olduğunun altını çizen Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, “Kadın hakları ihlalleri, her coğrafyadaki toplumlarda yaygın olan, sınır ve sınıf tanımayan bir suçtur. Bu suçu da biz yüz kızartıcı suç olarak kabul ediyor ve Kervan ailesi olarak karşısında dimdik duruyoruz. Yapılan araştırmalar babasının annesine şiddet uyguladığını gören çocukların da yetişkin olduklarında aynı eğilimi gösterdiklerini ortaya koyuyor. Bundan dolayı ki bu suç için çocuklarımıza  rol model olmayalım” dedi.

Kervan’dan kadına şiddete ‘Hayır’