Kerem Bürsin okulları renklendiriyor

featured
service

Lipton Ice Tea, ‘Rengarenk Okullar’ projesi kapsamında Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın (TOG) desteği ile belirlenen eskimiş ve tadilat ihtiyacı olan okulların iç ve dış boyasını yenileyip öğrencileri gülümsetmeye devam ediyor. Son olarak Aralık ayında, Lipton Ice Tea’nin reklam yüzü Kerem Bürsin’in de katılımıyla İstanbul Gaziosmanpaşa’daki bir ortaokul, Toplum Gönüllüsü gençlerle birlikte renklendirildi.

Lipton Ice Tea, Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın (TOG) desteği ile ‘Rengarenk Okullar’ projesi kapsamında öğrencileri gülümsetmeye devam ediyor. 

Lipton Ice Tea, Türkiye’deki toplumsal dayanışma ve paylaşım geleneğine katkı sağlamayı hedefleyen ‘Rengarenk Okullar’ projesini, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) iş birliğiyle 2017 yılından bu yana sürdürüyor. Bu yıl, öğrencileri gülümsetmek amacıyla Lipton Ice Tea’nin reklam yüzü Kerem Bürsin’in de katılımıyla İstanbul Gaziosmanpaşa’daki bir ortaokul, Toplum Gönüllüsü gençlerle birlikte renklendirildi.

Sosyal sorumluluk projelerinde yer almanın insanların hayatını pozitif yönde etkileyebilmesi açısından çok önemli olduğunu söyleyen Kerem Bürsin, “Sosyal sorumluluk projelerinde önemli olan projenin doğru sonuca ulaştığını görmektir” diyerek şöyle devam etti: Özellikle gençlerimizle ilgili çalışmalar beni özellikle heyecanlandırıyor. ‘Rengarenk Okullar’ projesiyle sadece okullar bakım görmüş ve yenilenmiş olmuyor; gençlerimizin yaşamı da renkleniyor. Hem eğitime verdiği destek hem de gençlere yaptığı katkılar nedeni ile bu projeyi seviyorum. Sosyal sorumluluk projelerinin sürdürülebilir olması ve gerçek ihtiyaçlara yanıt verebilmesi çok önemli” dedi.

 

Kerem Bürsin okulları renklendiriyor