Kayseri’den gençliğe ‘değer’ katan proje

featured
service

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim ve kültür kuruluşu Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş’nin (KAYMEK), gençliğe yönelik yürüttüğü projeler arasında yer alan Değer Gençlik Projesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın katılımıyla ders başı yaptı.

KAYSERİ (İGFA) – Genç dostu Büyükşehir’in Değer Gençlik Projesi’nin ilk dersi, KAYMEK TOKİ Beyazşehir Gençlik Merkezi’nde Başkan Büyükkılıç’ın katılımı ile başladı. Programa, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya, Büyükşehir Belediyesi İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Oğuzhan Postallı, KAYMEK A.Ş. Müdürü Denizhan Burhan ve öğrenciler katıldı. 

Değer Gençlik Projesi’nin ilk dersinde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, değer adı altında yapılan çalışmayı çok anlamlı bulduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“Burada yapılan etkinlikleri yerinde değerlendirerek, gezerek, görerek, gerçekten hafta sonunun nasıl değerlendirileceğinin en güzel örneğini görmenin de mutluluğunu yaşadım. Amacımız bizleri seven güvenen siz dostlarımıza layık olma yolunda ekibimizle birlikte bir gayret içerisinde çalışma yapmak, bunu sağlarken Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile dayanışma içerisinde her türlü fedakârlığı yaparak ne gerekiyorsa birlikte insanlarımızın mutluluğu için gayret göstermek. İyi bir noktadayız Allah’a şükürler olsun. Daha fazlasını üretmek, oluşturmak, gençlerimize vermek adına da gayret içerisindeyiz. Hafta içerisinde değişik kurslarımızın olduğu gibi hafta sonlarında da gençlerimize yönelik ‘değer’ adı altında yapılan bu çalışmayı çok anlamlı buluyorum. Ödüller almış bir belediyeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın elinden genç dostu şehir ödülünü almak suretiyle de adeta gençlerin sözcüsü, gençlerin evi konumuna gelen bir şehir olarak anıldık.”

Kayseri’den gençliğe ‘değer’ katan proje