Kayseri’de Kocasinan öğrencileri okuyor

featured
service

Kayseri’ye bağlı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bir haftalık ara tatilde ‘Kocasinan Okuyor’ projesi kapsamında öğrencilere kitap seti dağıttı. Tatil döneminde kitap setini okuyan öğrenciler, Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkürlerini iletti. Başkan Çolakbayrakdar, “Yaptığımız hizmetlerle okuyan bir nesil yetişmesine katkı sunuyoruz” dedi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)– Kocasinan Belediyesi, öğretmenlerin daha güzel ortamda eğitim vermesi, öğrenciler daha iyi şartlarda okuması için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte “Kocasinan Okuyor” projesini hayata geçirdi.

‘ÖNEMLİ OLAN DONANIMLI GENÇLER YETİŞTİRMEK’

Okulların ara tatil döneminde “Kocasinan Okuyor” projesi kapsamında çocuklara kitap setleri dağıtıldı. Kitap okuma oranının yükselmesine katkı sağlamak için yapılan projeyle ile ilgili konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Belediye olarak eğitimin her zaman yanındayız. Önemli olan gençlerimizin ve çocuklarımızın yarınlara daha donanımlı hazırlanması. 2021-2022 eğitim öğretim yılı tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olsun, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Kitap setlerini okuyan öğrenciler, Belediye Başkanı Çolakbayrakdar ‘a çok teşekkür etti.

‘Kocasinan Okuyor’ projesi kapsamında laptop, tablet ve bisiklet gibi çeşitli ödüllerin verileceği yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler okul idaresine başvurabilir. 

 

Kayseri’de Kocasinan öğrencileri okuyor