Kayseri Talas’ta mahalle fırını mutluluğu

featured
service

Kayseri’nin Talas Belediyesi tarafından kırsal mahallelere yaptırılan ve sunduğu imkanlarla ev hanımlarına büyük kolaylık sağlayan mahalle fırınları büyük rağbet görüyor.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri’nin Talas ilçesine bağlı Kuruköprü, Cebir, Örencik, Kepez ve Çatakdere’de geçtiğimiz günlerde hizmet vermeye başlayan 5 yeni mahalle fırını aynı zamanda imece usulünün de canlanmasını sağlıyor. Mahalle kadınlarının ortak kullanımına sunulan fırınlarda elektrik ve su başta olmak üzere ekmek yapımını kolaylaştırmak amacıyla birçok imkan sağlanıyor.

Konuyla ilgili memnuniyetini dile getiren Çatakdere Mahalle Muhtarı Seyit Ahmet Karabulut, belediyenin elektrik ve su başta olmak üzere gerekli tüm ihtiyaçları karşıladığını belirterek “Öncelikle kırsal mahallelere yaptığı çalışmalardan dolayı Talas Belediye Başkanımız Mustafa Yalçın Bey’ e çok teşekkür ederim. Mahallemize yapmış olduğu fırından dolayı ayrıca tekrar teşekkürlerimi iletiyorum. Biz bu fırınları çok sevdik. Mahalle sakinlerimiz, herkes çok sevdi, çok kullanışlı bir fırın oldu. Ayrıca fırınımız mimari olarak da çevreyle uyum içinde ve oldukça kullanışlı bir yapısı var” dedi.

Kayseri Talas’ta mahalle fırını mutluluğu