Kayseri Talas hizmette ‘engel’ tanımıyor

featured
service

Anadolu Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Efdal Özkartal ve yönetim kurulu üyeleri, Kayseri’nin Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a kendilerine sağladığı engelli araçları tamir ve bakım hizmeti ile diğer çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri’nin Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Anadolu Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Efdal Özkartal ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Başkanlık makamında başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürlerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Dernek Başkanı Efdal Özkartal, Dünya Engelliler Günü vesilesiyle kendilerini kabul eden Başkan Yalçın’a teşekkür ederek sözlerine başladı. Özkartal, engellilerin toplumu oluşturan bileşenlerden birisi olduğunu belirterek, “Engelli araçlarımızın tamir ve bakım hizmeti bizleri çok rahatlattı. Bizim açımızdan çok önemli bir hizmet.” dedi.

 Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da, yılda sadece bir gün değil her zaman engelli bireylerin yanlarında olduklarını ifade ederek, “Böyle günlerde bir takım farkındalığın öne çıkmasını sağlamış oluyoruz. O gün yapacaklarımızı ve yaptıklarımızı değerlendirme fırsatı buluyoruz. Keşke böyle bir gün olmasa ama dünya hayatında sınavdayız. Allah, altından kalkamayacağımız yük vermesin. Hepimiz birbirimize vesile olacağız. El birliğiyle hayatı göğüsleyeceğiz.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Anadolu Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Efdal Özkartal, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a plaket takdim ederken, Başkan Yalçın da misafirlerine dolma kalem, ajanda ve diğer hediyelerden oluşan çanta armağan etti.

Kayseri Talas hizmette ‘engel’ tanımıyor