Kayseri Hacılar'da 30 öğrenciye Kur'an kursu sertifikası

featured
service
Kayseri Hacılar'da 30 öğrenciye Kur'an kursu sertifikası 1

Kayseri’nin Hacılar ilçe müftülüğü 2021 yaz kuran kursunda öğrencilerin motivasyonunu artırmak amacıyla düzenlenen yarışmada dereceye girenler için ödül töreni düzenlendi. Düzenlenen törenle 30 öğrenci ödüllerini aldı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, AK Parti Hacılar İlçe Başkanı Ahmet Övüç, İl Müftü yardımcısı Sedanur Sezen, İlçe müftüsü Yusuf Ay meclis üyeleri ve ödül alan öğrenci ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Muhittin Tatar cami öğrencilerinden Selman Çağlar Kur’anıı Kerim okudu.

Daha sonra kürsüye gelen Hacılar İlçe Müftüsü Yusuf Ay programda emeği geçenlere teşekkür ederek, ilçede yaz Kur’an kursuna bu yıl 1480 öğrencinin katıldığını belirtti. Ay, eğlenceli ve başarılı bir yaz kuran kursu dönemi geçirdiklerini kaydetti.

İl Müftü Yardımcısı Sedanur Sezen de çocukların Allah’ın bizlere bir emaneti olduğunu söyleyerek, çocukların temel eğitim sistemi içerisinde aldığı eğitiminin yanı sıra yaz kuran kurslarında da dinin güzel örneklerini görme imkanı bulduklarını söyledi.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan da dereceye giren öğrencileri tebrik etti.

Konuşmaların ardından 7-9, 10-15, 16-22 yaş arası kız ve erkek öğrencilerin 6 ayrı kategori arasındaki yarışma sonucunda dereceye girenlere protokol mensuplarınca ödülleri takdim edildi.

   

Kayseri Hacılar'da 30 öğrenciye Kur'an kursu sertifikası