Kayseri dinamiklerinden yeni yıl ziyareti

featured
service

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Vali Şehmus Günaydın ile birlikte kamu kurum, kuruluşlarını ve polis kontrol noktalarını ziyaret ederek, hem denetimleri ve çalışmaları yerinde inceledi, hem de görevlilerin 2022 yılını tebrik etti. Heyet, Kayseri İtfaiyesi ziyaretinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Antalya Gündoğmuş Kaymakamlığı tarafından gönderilen Teşekkür Belgesi’ni, itfaiye ekiplerine takdim etti.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit ve İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, görevli personellerin hem moral hem de yeni yıllarını kutlamak amacıyla, yol kontrol noktalarını, Erkilet Şehit İlhan Odabaşı Polis Merkezi’ni, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni, Erkilet Jandarma Karakol Komutanlığı’nı ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nı ziyaret etti.

İlk olarak heyet ile birlikte Kayseri-Sivas Yolu Kontrol Noktası ve Kayseri-Malatya Yolu Kontrol Noktası’nı ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, burada araç sürücüleri ve ailelerin de yeni yıllarını kutladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, burada gazetecilere yaptığı açıklamada sağlıklı, huzurlu ve hayırlı nice yıllar dilerken, Vali Şehmus Günaydın da, 2022 yılının hayırlara vesile olmasını temenni ederek, “Biz Kayseri olarak 2021 yılında gerek siyasetçilerimiz, belediyelerimiz, sivil toplum örgütlerimiz, vatandaşlarımız ve basın mensuplarımızın katkılarıyla başarılı bir yıl geçirdiğimizi düşünüyoruz. Üretimde, istihdamda, ihracatta birçok alanda önemli alanlarda başarılara imza attık. Bu performansımızın 2022 yılında artarak devam etmesini bekliyoruz. Turizm alanında da gerek Turizm Bakanlığımızın gerekse Büyükşehir Belediyemizin yapmış olduğu yatırımlarla önemli bir yılı geride bırakıyoruz” dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ise Türkiye’nin sağlık alanında devrim niteliğinde çalışmalar yaptığını, Erciyes Üniversitesi’ndeki ortaya konulan Türkovac aşısı ile gurur duyduklarını ifade etti.

Kayseri dinamiklerinden yeni yıl ziyareti