Kayseri Büyükşehir’den komşu ziyaretleri

featured
service

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Nevşehir ve Aksaray’da vali ve belediye başkanlarını ziyaret ederek, bazı temaslarda bulundu.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)- Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde çalışmalarını sürdüren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, komşu iller ile de ikili ilişkilerini sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan Büyükkılıç, Nevşehir Valisi İnci Sezer’i ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç ile Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’ı makamında kabul eden Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Büyükkılıç’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Vali Becel ile bir süre görüşen Başkan Büyükkılıç, Valilik Şeref Defteri’ni imzalarken, Vali Becel ziyaretin anısına Başkan Büyükkılıç’a hediye takdim etti. Daha sonra Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’ı ziyaret eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Savran ile bir süre görüştü. 

Nevşehir’deki turizm potansiyeli ile Kayseri’deki turizm zenginliği konusunda ortak hareket etmek için sık sık Nevşehir Valisi ve Belediye Başkanı ile bir araya gelen Büyükkılıç, Nevşehir’e bir kez daha ziyarette bulunarak çevre illeri ziyaretini sürdürdü.

“ONUR DUYDUK, MUTLU OLDUK”

Kayseri’nin komşusu turizm kenti Nevşehir ziyaretinin ardından Aksaray’a geçen Büyükkılıç, Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’ya ziyaret gerçekleştirdi. Valilik makamında gerçekleşen ziyarette, Vali Aydoğdu, “Değerli büyüğümüz, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ziyaretimize geldiler. Onur duyduk, mutlu olduk. Nezaketlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” derken, Başkan Büyükkılıç da “Misafirperverlikleri için Sayın Valimize teşekkür ediyorum” dedi.

Valilik ziyaretinden sonra Büyükkılıç, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i de makamında ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, AK Parti Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz’ün de olduğu sıcak ve samimi ortamda geçen ziyaretten ve misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

Kayseri Büyükşehir’den komşu ziyaretleri