Kayseri Büyükşehir’den ‘Erdem’li sohbet

featured
service

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Valiliği’nin de paydaşı olduğu ‘Erdemlerimizle Varız projesi’ kapsamında “Edep Erdemi” konulu söyleşi düzenleyecek.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri’nin kültür sanat dünyasına önemli katkılar sunan Büyükşehir Belediyesi, Kayserilileri tanınmış şair ve yazarlarla buluşturmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ve Valiliğin de paydaşı olduğu, alanında ilk olma özelliği de taşıyan Erdemlerimizle Varız (EVRA) Projesi kapsamında “Edep Erdemi” konulu Nurullah Genç Söyleşisi düzenleniyor. Bugün saat 19.30’da Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi’nde vatandaşlarla buluşacak sevilen şairlerden Prof. Dr. Nurullah Genç, Kayserililerle keyifli ve dopdolu bir söyleşi gerçekleştirecek.

Söyleşi etkinliğine tüm vatandaşlar ücretsiz bir şekilde katılım sağlayabilecek.

PROJE, ALANINDA İLK OLMA ÖZELLİĞİ TAŞIYOR

Ağustos ayında düzenlenen Kayseri Değerler Eğitimi Merkezi Açılışı ve İş Birliği Protokollerinin İmza Töreni ile hayata geçen EVRA projesinin paydaşları, Kayseri Valiliği, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kayseri Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kayseri İl Müftülüğü ve Eğitime Destek Platformu oldu.

Proje, geniş bir kurumsal katılım ve STK desteği ile gerçekleştirilmesi ve tüm etkinlik detaylarının hazır materyallere dönüştürülüp uygulayıcılara sunulması gibi özellikleriyle alanında bir ilk olma özelliği taşıyor.

Kayseri Büyükşehir’den ‘Erdem’li sohbet