Kayseri Büyükşehir’den el emeği destek

featured
service

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi sakinleri, Erciyes Üniversitesi (ERÜ) KANKA Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi’nde lösemi tedavisi gören çocuklara hazırladıkları el emeği göz nuru ürünleri hediye etti.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi, 65 yaş üzeri yaşlı bireylerin, sosyal, ekonomik ve kültürel hayata aktif katılımlarını sağlamak amacıyla hizmetlerini sürdürürken, faaliyetler sonucu ortaya çıkan el örgü ürünler de, moral desteği sağlamak için lösemi tedavisi gören çocuklara hediye edildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın özel önem verdiği yaşlıların bakım ve rehabilitasyonunu gerçekleştiren Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi’nde gün boyunca yaşlı çınarlar, merkez içerisinde akran grupları ile bir arada sosyalleşip, eğitsel faaliyetler ve sosyal etkinlikler ile keyifli ve verimli vakit geçirirken, merkez sakinlerinin destekleyici fizik tedavi ve psikolojik destek hizmetleri ile hem zihinsel hem psikolojik hem de bedensel sağlığı korunuyor.

Kayseri Büyükşehir’den el emeği destek