Kayseri Büyükşehir’den E-KPSS tercih şenliği

featured
service

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi, E-KPSS Tercih Şenliği’ni başlattı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
‘Önce insan’ diyerek takdir toplayan insan odaklı projeleri kapsamında Türkiye’nin en kapsamlı engelsiz yaşam merkezi Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi’ni kente kazandıran Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığındaki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, merkezde özel vatandaşlara yönelik kapsamlı sağlık ve eğitim hizmeti sunmaya devam ediyor.

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı 2023-EKPSS/Kura İle Engelli Kamu Personel Yerleştirme tercih sürecinin başlamasıyla birlikte 53 personel ve yaklaşık 300 öğrenci ile hizmet veren ‘hiçbir alanda engel tanımayan’ Kayseri Büyükşehir Belediyesi Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi’nde de E-KPSS Tercih Şenliği başladı.

Merkezde, 5 Ocak Perşembe günü başlayan E-KPSS tercihlerinin sona ereceği 13 Ocak Cuma gününe kadar uzmanlar tarafından danışmanlık ve rehberlik hizmeti veriliyor.

Kayseri Büyükşehir'den E-KPSS tercih şenliği 1

Özel vatandaşların kamu personeli olma hayallerine doğru adım attığı heyecanlı tercih sürecinde, vatandaşların kendilerine en uygun tercihi yapmalarına yardımcı olmak, doğru bilgilendirmeler ve yönlendirmeler yapmak amacıyla Büyükşehir Belediyesi Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi tarafından “Hayallerinize ulaşmak için birlikte karar verelim” sloganıyla başlatılan tercih şenliği hizmeti 13 Ocak’a kadar sürecek.

Tercih Şenliği ile alakalı bilgi almak isteyen vatandaşlar 0534 276 67 41 numaralı telefon üzerinden detaylı bilgiye ulaşabilecek.

Kayseri Büyükşehir’den E-KPSS tercih şenliği