Kaymakam ve Başkan’dan stokçuluk denetimi

featured
service

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık ve Akyurt Kaymakamı Metin Selçuk’un da aralarında bulunduğu komisyon Akyurt’ta stokçuluk denetimi gerçekleştirdi.

Yağ fiyatlarında yaşanan artışın yanı sıra tüketicilerin raflarda ürün bulamaması üzerine Akyurt Belediyesi Zabıtası tarafından market raflarında ve depolarında denetimler gerçekleştirilmişti.

Bir diğer denetimde üretici, tedarikçi ve perakende işletmelerin depolarına, Akyurt Kaymakamı Metin Selçuk, Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, Akyurt İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Baloğlu, Akyurt İlçe Gıda Tarım ve Orman Müdürü Beşir Sungur, Akyurt Belediyesi Zabıta Müdürü Fatih Mercan, Başkan Yardımcısı Hüseyin Demirel, Akyurt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Refah’ın bulunduğu komisyon tarafından gerçekleştirildi.

Temel ihtiyaç maddelerinde stokçuluk ve aşırı fiyat artışı ile mücadele kapsamında yapılan denetimler sonrasında 2 firma hakkında rapor düzenlendiği öğrenildi.

Buna göre market raflarında satışa çıkarılmamasına rağmen depolarında ürün bulunan iki firma hakkında düzenlenen rapor Ankara Valiliği ile Ankara İl Ticaret Müdürlüğü’ne gönderildi.

Kaymakam ve Başkan'dan stokçuluk denetimi 1
Kaymakam ve Başkan’dan stokçuluk denetimi