Kavaklı ve Karataşoğlu: ” Yemeğe davet edilmedik”

featured
service

25 Mart 2022 Cuma günü gerçekleştirilen Keşanspor Şampiyonluk Yemeği’nin ardından gelen 2 açıklama spor camiasında şok etkisi yarattı.

Keşan Postası (EDİRNE İGFA)- Keşanspor eski başkanlarından Tevfik Kavaklı ve Anafartalarspor Kulübü Başkanı Olgu Karataşoğlu, Keşan Postası Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan Demir’in “Sizleri Keşanspor Şampiyonluk Yemeği’nde göremedik.” şeklindeki sorusunun ardından  önemli açıklamalarda bulundu.

 KAVAKLI, YEMEĞE 4 SAAT KUBİLAY ALKAN TARAFINDAN YEMEĞE DAVET EDİLDİM”

Keşanspor Kulübü eski başkanlarından Tevfik Kavaklı, 25 Mart 2022 Cuma günü akşamı yapılan Keşanspor Şampiyonluk Yemeği’ne bizzat davet edilmediği için yemeğe katılmadığını belirterek “Öncelikle Keşanspor’u şampiyonluktan dolayı kutluyorum. Edirne Süper Amatör Lig’de de gelecek sezonda başarılar diliyorum.  Yemek günü saat 16.00 sıralarında Kubilay Alkan beni telefonla arayarak, Keşanspor Kulübü Başkanı’nın beni şampiyonluk yemeğine davet ettiğini söyledi. Yani yemek günü yemeğe 4 saat kala, bir aracı tarafından yemeğe davet edildiğim için yemeğe de katılmadım. Ben Keşan’da yemek yapan ve işyerime gelerek bilet satan tüm kulüplerimizi kırmadım ve onlara destek olmak için bilet aldım. Ama görev yaptığım Keşanspor’un şampiyonluk yemeğine bu şekilde davet edilmem biraz onur kırıcı oldu ve ben de yemeğe katılmadım” dedi.

 KARATAŞOĞLU “YEMEĞE DAVET EDİLMEDİM”

Edirne 1.Amatör Lig takımlarından Anafartalarspor Kulübü Başkanı Olgu Karataşoğlu’da, Demir’in kendisine sorduğu soru üzerine, öncelikle Keşanspor’u şampiyonluktan dolayı kutladığını belirterek ” Yemeğe Keşan’daki diğer kulüp başkanları davet edilmesine rağmen ben Anafartalarspor Kulübü Başkanı olarak davet edilmedim. Bu nedenle de yemeğe katılmadım. Yemeğe davet edilmemiş olmam ve unutulmam beni çok üzdü. “şeklinde konuştu.  

Kavaklı ve Karataşoğlu: ” Yemeğe davet edilmedik”