Karsan Romanya’daki elektrikli varlığını genişletiyor

featured
service

Romanya’nın birçok şehrine elektrikli araçlarını teslim eden ve yüksek adetli sözleşmelere imza atan Karsan, Deva şehrinin ardından Focsani şehri için de elektrikli araçlarını teslim etmek üzere imzaları attı.

BURSA (İGFA) – Romanya’nın birçok şehrine elektrikli araçlarını teslim eden ve yüksek adetli sözleşmelere imza atan Karsan, Focsani ile yapılan anlaşma kapsamında 7 adet e-JEST ve 9 adet e-ATAK teslimatı gerçekleştirecek.

Romanya’daki hali hazırda 76 adetlik elektrikli araç parkı bulunan Karsan, Focsani ihalesi ile birlikte 2022 yılı içinde teslim edilmek üzere şimdiden 104 elektrikli araç siparişi aldı.

Bu yılki tüm teslimatlar tamamlandığında Karsan’ın Romanya’daki elektrikli araç parkı 180 adede ulaşacak.

Bursa’da Hasanağa’da üretilen Karsan’ın CEO’su Okan Baş, “Elektrikli gelişim vizyonumuz e-Volution ile Karsan markasını Avrupa’da ilk 5 oyuncu arasında konumlandıracağız. Romanya, Karsan’ın Fransa ile birlikte elektrikli araç pazarında en önemli hedef ülkelerinden biri konumunda yer alıyor. Bu doğrultuda bu yıl için koyduğumuz iki katı büyüme hedefimizde kilit rol oynayacak ülkelerden olacak” dedi.

Karsan Romanya’daki elektrikli varlığını genişletiyor