Karsan, Borsa İstanbul Sürdürülebilirlik Endeksi’nde

featured
service

Karsan kurumsal sürdürülebilirlik performansları üst seviyede olan şirketlerin paylarının bulunduğu Borsa İstanbul (BIST) Sürdürülebilirlik Endeksi’ne girmeye hak kazandı.

BURSA (İGFA) – Karsan CEO’su Okan Baş, elektrikli ticari araç sektöründeki konumu yıldan yıla güçlendirirken, bir yandan da daha yeşil bir dünya için üretimlerde bulunduklarını kaydetti.

Karsan olarak, ilk kez katılmış oldukları Karbon Saydamlık Projesi (CDP – Carbon Disclosure Project) İklim Değişikliği Programı dahilinde alınan sektör ortalama notunun ardından, şimdi de BIST Sürdürülebilirlik Endeksi’nde yer almaya hak kazanarak yeni bir başarıya imza atmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Okan Baş, “İnovatif çözümlerimiz, elektrikli ve otonom araçlar alanındaki liderliğimizden aldığımız güçle; sürdürülebilirlik yolculuğuna emin adımlarla devam ediyoruz” dedi.

Yüksek teknolojili çözümleri ile, dünyaca tanınan, iddialı bir marka olma yolunda ilerlerken, iklim değişikliği alanında yürüttüğümüz çalışmaların da sonucunu almalarının kendileri için son derece önemli olduğunu kaydeden Okan Baş, “Başarımızı artırdıkça, sürdürülebilir kalkınmaya olan pozitif katkımız da artacak” diye konuştu.

Karsan, Borsa İstanbul Sürdürülebilirlik Endeksi’nde