Karapınar hizmet kampüsüne dönüştü

featured
service

Alper Taşdelen: “Çalışana, üretene, halkıyla bütünleşene, ranta değil halka hizmet edenlere ve Atatürk’ün izinden gidenlere ne mutlu diyorum.”

Yatırımlarına ara vermeden devam eden Çankaya Belediyesi, geçtiğimiz hafta Metin Oktay Mahallesi’nde temelini attığı kreşten sonra bu hafta da Karapınar Mahallesi’nde hizmete sunacağı yeni kreşin temelini attı.

Çankaya Belediyesi 2021 yılı yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Çankaya evleri, parklar ve kreşler gibi halka dokunan projeleri birbiri ardına hayata geçiren Çankaya Belediyesi, şimdi de Karapınar Mahallesi’nde hizmete sunacağı yeni kreşin temelini attı.

DİKMEN’E HİZMET KAMPÜSÜ

Çalışmalarına hız kesmeden akılla, tutkuyla ve aşkla devam ettiklerini kaydeden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Bu bölgeyi sadece Karapınar Mahallesi’ne değil tüm Dikmen’e hizmet edecek bir hizmet kampüsüne dönüştürmek istedik. İlk olarak spor parkımızı yaptık ve hizmete açtık daha sonra Çankaya Evimizin temelini attık ve aynı gün aile sağlığı merkezimiz ile muhtarlık binamızın açılışını yaptık ve bugün de kreşimizin temelini atıyoruz. Biz, halka hizmet amacındayız, Mustafa Kemal Atatürk’e layık olmak amacındayız. Onun için çok çalışıyoruz ve başardıkça mutlu oluyoruz” diye konuştu.

TAŞDELEN: “İNSANLARIMIZIN YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRIYORUZ”

Belediyeciliğin siyasi görüşü, inancı fark etmeksizin halka dokunmak olduğunu belirten Alper Taşdelen, “Biz bunu başarıyoruz çünkü kreşlerimizle, Çankaya Evlerimizle, sosyal tesislerimiz ve parklarımızla insanlarımızın yaşam kalitesini artırıyoruz. Kreşlerimizde çocuklarımız çağdaş, Atatürkçü, bilim ve akla dayanan bir eğitim alıyorlar. Yeni kreşimiz Karapınar’a ve Dikmen Bölgesine hayırlı olsun” dedi. Taşdelen sözlerini; “Çalışana, üretene, halkıyla bütünleşene, ranta değil halka hizmet edenlere ve Atatürk’ün izinden gidenlere ne mutlu diyorum” şeklinde tamamladı.

 ÇANKAYA’NIN 14. KREŞİ

1.500 çocuk kapasiteli 12 kreşle hizmet veren Çankaya Belediyesi Metin Oktay Mahallesi’nin ardından Karapınar Mahallesi’nde temelini attığı bu yeni kreşi ile birlikte kreş sayısını 14’e çıkarmış olacak. 1.080 metrekare alana sahip 100 çocuk kapasiteli yeni kreş, çağdaş ve kaliteli eğitimiyle çocukların gelişimine önemli katkı sağlayacak. Çocuklara Çankaya Belediyesinin tüm kreşlerinde olduğu gibi yaratıcılığı destekleyen, toplumsal cinsiyet eşitliği, ekolojik düşünce, özgürlük, eşitlik, çağdaş yaşam, barış ve dostluk gibi evrensel değerleri temel alan eğitimler verilecek.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen temel atma törenine Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Aylin Yaman, CHP YDK Sekreteri Sezgin Kaya, İyi Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Ayhan Altıntaş, CHP Ankara İl ve Çankaya İlçe Başkanları ile yöneticileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Karapınar hizmet kampüsüne dönüştü