Karabağlar’da bölgesel muhtarlar üçüncü kez toplandı

featured
service
Karabağlar’da bölgesel muhtarlar üçüncü kez toplandı 1

Karabağlar Belediyesi’nin düzenlediği bölgesel muhtarlar toplantısının 3.’sü gerçekleştirildi. Ana hizmet binasındaki meclis toplantı salonundaki buluşmada, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve bürokratlar, muhtarların talep ve önerilerini dinledi.

İZMİR (İGFA) – Açılışta konuşan Başkan Selvitopu, pandemi önlemlerinin hafifletilmesiyle bölgesel muhtarlar toplantılarını yeniden başlattıklarını hatırlatarak, bu haftaki 3. buluşmayı gerçekleştirdiklerini söyledi. Karabağlar’da yaşayan 500 bin kişiye daha nitelikli hizmet vermek amacıyla muhtarlarla uyum içinde çalışmaya özen gösterdiklerini vurgulayan Başkan Selvitopu, “Kentimizde çok önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Bu nedenle biz de, göreve geldiğimiz günden itibaren sizlerle iyi bir iletişim kurmaya, birlikte hareket etmeye özel önem veriyoruz” dedi.

Karabağlar Belediyesi’nin asfalttan temizliğe, park bakımlarından veterinerlik hizmetlerine kadar tüm birimleriyle sahada olduğunu belirten Başkan Selvitopu, “Yaptığımız takviyelerle sorunlara kısa sürede müdahale etmeye çalışıyoruz. Temel bakışımız hizmet standartlarını yükseltmek. Bunu yaparken de sorumluluk alanımızda olmasa bile eğer bazı işler boyumuzu aşmıyorsa, kendi ekip ve olanaklarımızla sorunları çözme gayretindeyiz” diye konuştu.

Karabağlar’da bölgesel muhtarlar üçüncü kez toplandı