Kahramanmaraş’ta anlamlı ziyaret

featured
service

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, Tüm Kalkınma ve Girişimci İş İnsanları Derneği (TÜMKİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Muhammet Eliaçık ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ramazan Bayramı dolayısıyla Kahramanmaraş’ta üretim yapan fabrikalara ziyarette bulundu.

Tural ŞAHBAZLI (KAHRAMANMARAŞ İGFA)
Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Sefer Aycan, her fırsatta esnaflarla ve üreticilerle bir araya gelerek dertlerini, sorunlarını, taleplerini dinleyerek çözüm bulma noktasında çalışmalar yaptıklarını söyledi. 

Kahramanmaraş'ta anlamlı ziyaret 1

TÜMKİAD İl Başkanı Muhammet Eliaçık ise yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi: “Ekibimizle beraber bugünde üretim yapan büyük işletmelere ziyarette bulunduk. Tecrübelerinden istifade ettik. MHP Kahramanmaraş Milletvekilimiz her daim bizimle beraber iş dünyasının sorunlarına çözüm üretmek, talep ve isteklerini dinlemek için bizlere eşlik ediyor. Kendisine teşekkür ediyorum. Kapı kapı iş insanlarımızı ziyaret etmeye bilgi ve birikimlerimizi birbirimize aktarmaya devam edeceğiz.”

Kahramanmaraş’ta anlamlı ziyaret