“Kahramanmaraş Dayanışma Günleri” Başkentlilerden yoğun ilgi görüyor

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Kahramanmaraşlı esnaflara destek olmak amacıyla gerçekleştirilen “Kahramanmaraş Dayanışma Günleri” Başkentlilerden yoğun ilgi görüyor. Dayanışma günlerinde stant açan esnaf Kahramanmaraş’a özgü yöresel ürünlerin satışını yaparken bir yandan da moral ve motivasyon kazanıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Kahramanmaraşlı esnaflara destek olmak amacıyla gerçekleştirilen Kahramanmaraş Dayanışma Günleri Başkentlilerin yoğun ilgisiyle devam ediyor.

Kahramanmaraş’tan gelen yaklaşık yüz esnaf tarihi ve kültürel değerlere sahip el sanatı ürünlerin yanı sıra birçok yöresel yiyeceğin de satışını yapıyor.

KAHRAMANMARAŞ’IN YÖRESEL ÜRÜNLERİ BAŞKENTTE

Tüm Türkiye’yi yasa boğan 6 Şubat Depremlerinin ardından Kahramanmaraş’ta işletmesi zarar gören ve maddi kayba uğrayan esnaf Ankara’da Büyükşehir Belediyesinin öncülüğünde Kahramanmaraş Dayanışma Günlerinde yöresel ve geleneksel ürünleriyle Başkentlilerle buluşturuldu.

Ziyaretçileri adeta Kahramanmaraş’ta gibi hissettiren organizasyonda; baharattan kahveye, dondurmadan tatlıya, tarhanadan kuruyemişe, tekstil ve el sanatı ürünlerine kadar birçok ürünün satışı gerçekleştiriliyor.

ANFA Fuar ve Kongre Merkezi A Salonu’nda gerçekleştirilen Kahramanmaraş Dayanışma Günleri 10.00-22.00 saatleri arasında 26 Mart Pazar gününe kadar ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürecek.

“Kahramanmaraş Dayanışma Günleri” Başkentlilerden yoğun ilgi görüyor