1. Haberler
  2. Spor
  3. Kahramankazan Belediyespor Fırtınası: 7’de 7!

Kahramankazan Belediyespor Fırtınası: 7’de 7!

featured

Ankara Süper Amatör Ligi’nin 7. haftasında Kahramankazan Belediyespor, sahasında ağırladığı Başkent Fatih Spor’u 4-1 gibi net bir skorla mağlup etti. Bu sonuçla birlikte ligde 7’de 7 yaparak namağlup ünvanını koruyan Kahramankazan, zirvede yalnız kalmaya devam etti.

Karşılaşmayı Kahramankazan Belediye Başkanı ve aynı zamanda Kulüp Başkanı Selim Çırpanoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Şerafettin Demirbağ ile birlikte tribünden izledi. Maç boyunca oldukça heyecanlı oldukları gözlenen yöneticiler, alınan galibiyetin ardından futbolcuları tebrik etti.

Kahramankazan Belediyespor Fırtınası: 7’de 7! 1

Maç sonunda açıklama yapan Başkan Selim Çırpanoğlu, takımın performansından duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:

“Sporcularımızı ve teknik ekibimizi yürekten kutluyorum. Sahada ortaya koydukları mücadeleyle Kahramankazan’ı en iyi şekilde temsil ettiler. Amacımız, gençlerimize sporu sevdirmek ve ilçemizi her alanda başarıyla temsil etmek. Bugünkü galibiyet, bu hedeflerimize olan inancımızı daha da güçlendirdi.”

Sezon başından bu yana sergilediği istikrarlı performansla şampiyonluğun en büyük favorilerinden biri olarak gösterilen Kahramankazan Belediyespor, bu galibiyetle puanını 21’e yükseltti.

Kahramankazan Belediyespor Fırtınası: 7’de 7!
Yorum Yap