Kadınlar Mehmet’le coştu

featured
service

18 yıldır aralıksız sahnelerde olan Mehmet Çevik, bu kez şarkılarını yalnızca kadınlar için söyledi. Eşi Gizem Çevik’in Deluxe Bursa’da organize ettiği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Özel Galası’nda sahneye çıkan Mehmet Çevik, muhteşem bir şova imza attı. Yüzlerce kadının katıldığı gecede sahneye dansçıları eşliğinde çıkan Çevik, coşkuyu doruğa taşıdı.

BURSA (İGFA)- Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mehmet Çevik, Dünya Kadınlar Günü’nde yalnızca kadınlar için sahnede olmaktan duyduğu mutluluk ve gururu dile getirdi. Ukrayna’da yaşanan acıların ve kadına yönelik şiddetin son bulmasını dileyen Çevik, “Kadınlar çiçektir. Onlara uzanan eller kırılsın. Kadınlar üzülmeyi değil, gülmeyi eğlenmeyi hak ediyor” dedi.

MUTLU EVLİLİĞİN SIRRI KARŞILIKLI SAYGI

Bu renkli gecenin mimarı eşi Gizem Çevik’le kameraların karşısına geçen Mehmet Çevik, mutlu evliliğin sırrını da verdi. Çevik, “Dinleyici kitlemin büyük bir kısmını kadınlar oluşturuyor. Bu durum bazen eşimle aramızda kıskançlığa sebep olabiliyor. Ama sevgili eşimle hiç bir zaman bu konuda problem yaşamadık. Aksine bu gibi gecelerde beraber çalışıyoruz. Bunu başarmanın en büyük sırrı birbirimize karşılıkla olan saygımız” diye konuştu.

SAHNEDE EŞİYLE DANS ETTİ

Gecenin ikinci bölümünde sevenlerine bir sürpriz yapan Mehmet Çevik, sahneye maskeli bir güzelle çıktı. Partneriyle latin dansları yapan Mehmet Çevik’in dans ettiğini kişinin maskesinin düşmesiyle birlikte eşi Gizem Çevik olduğu ortaya çıktı. Eşiyle sahnede unutulmaz bir anıya imza atan Gizem Çevik, bu renkli şov için konser öncesi bir süre latin dansları dersi aldıklarını söyledi.

Kadınlar Mehmet’le coştu