Kadınlar ‘Galatasaray Hepsiburada’ ile yeşil sahaya iniyor

featured
service

Hepsiburada, kadınların hayatın her alanında sahada olması için attığı adımların devamı olarak Galatasaray Spor Kulübü ile yeni bir işbirliğine imza attı.

Hepsiburada, bu sezon yeniden kurulan Galatasaray Spor Kulübü Kadın Futbol Takımına ismini verdi. Takımın adı Galatasaray Hepsiburada Kadın Futbol Takımı oldu.

Hepsiburada ile Galatasaray Spor Kulübü’nün birliktelikleri, atılan imzalarla resmiyet kazandı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’ndaki imza töreni, Hepsiburada Strateji Grup Başkanı Mutlu Erturan ile Galatasaray Spor Kulübü İkinci Başkanı Ali Polat Bengiserp ve Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Başak Karaca’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

Galatasaray Hepsiburada Kadın Futbol Takımı yeşil sahalara fark olştrmak için çıkıyor.

 Törende konuşan Hepsiburada İş Geliştirme Grup Başkanı Mutlu Erturan, kadınların işgücüne, ticarete, eğitime, sanata, spora katılımını; kısacası kadınların, hayatın her alanında “sahada” olmasını kuruldukları günden bu yana desteklediklerini belirterek, “Bunun dengeli bir ekonomik büyüme ve toplumsal gelişim için bir gereklilik, bir zorunluluk olduğunu düşünüyoruz. Şimdi de kadınların hayatın her alanında “sahada olması” için attığımız adımları, Türkiye’nin en köklü spor kulüplerinden Galatasaray Spor Kulübü ile yaptığımız bu işbirliği ile yeşil sahalara taşıyoruz. Galatasaray Hepsiburada Kadın Futbol Takımının İsim Sponsoru olarak markamızı da bu harika takıma isim olarak veriyoruz. Böylece kadınların ve kız çocuklarının spora katılımlarını desteklemeyi hedefliyoruz” dedi.

Galatasaray İkinci Başkanı Ali Polat Bengiserp ise, kadınların Galatasaray içindeki varlığına her zaman inandıkları ve güvendiklerini belirterek, Süperlig’e girecek Galatasaray Hepsiburada Kadın Futbol takımımıza başarılar diledi.

Kadınlar ‘Galatasaray Hepsiburada’ ile yeşil sahaya iniyor