‘Kadın iş gücünü arttırmak hedefimiz’

featured
service

Stratejik hedefleri ve pek çok ürün gamında öne çıkarken farklılaşma yoluyla sürdürülebilir değer yaratmayı da misyon edinen Hilti Türkiye, sunduğu 360 derece hizmet anlayışıyla 2021 yılını hem endüstriyel yapıların hem de konutların inşasında sektör profesyonellerinin iş ortağı olarak tamamladı.

İleri teknoloji birçok ürününü piyasaya sunarak inşaat sahalarında dijital dönüşümün temellerini atan şirket, imza attığı referans projelerle başarı sergiledi. Yeni dönemde yapı sektöründe verimliliği artıracak ürün, servis ve yazılımlar geliştirmeye devam edeceklerini vurgulayan Hilti Türkiye Genel Müdürü Banu Deniz Çetinkol, özellikle erkek istihdamının yoğun olduğu sektörde kadın iş gücünü artırmayı hedeflediklerini ve deprem kuşağında yer alan Türkiye’de sismik ürünlerin gelişimine ve uluslararası kriterlerin standart haline gelmesine öncülük etmeyi sürdüreceklerini açıkladı.

Yeni normalin hâkim olduğu ve dijital dönüşümün her alanda hissedildiği 2021 yılında özellikle konut ve endüstriyel yapılar başta olmak üzere farklı yapıların dinamiklerine uygun teknolojiler geliştiren Hilti, ekipmandan yazılıma kadar birçok alanda entegre hizmet sunuyor.

Şirketin 2021 yılını değerlendiren ve 2022 yılı için hedef ve öngörülerini paylaşan Hilti Türkiye Genel Müdürü Banu Deniz Çetinkol, “Hilti olarak en önemli gündem konumuz, iş ortağı olabilme hedefini yerine getirerek sürdürülebilir bir değer yaratmak. Bunun için de tüm çalışmalarımızı çözüm ortağı olma misyonu çerçevesinde değerlendiriyor, satılan ürünle sınırlı kalmadan müşterilerimize bütüncül bir hizmet sağlamayı hedefliyoruz. Şirket olarak 2021 yılında dijitalleşme ışığında yapı sektöründe verimliliği artıracak pek çok ürün, servis ve yazılımlar geliştirdik. Bu başarımızı 2022 yılında da artırarak sürdürmeyi ve sektöre öncülük etmeyi hedefliyoruz” dedi.

‘Kadın iş gücünü arttırmak hedefimiz’