Kadın Dostu ‘Limak Enerji’ye iki ödül

featured
service

Limak Enerji Uludağ Elektrik, iş hayatında fırsat eşitliğini destekleyen ve kadınlara yönelik şiddetle mücadeleye dikkat çeken projeleriyle Kadın Dostu Markalar Ödül Töreni’nden iki ödülle döndü.

BURSA (İGFA) – İş hayatında eşit bir yaklaşımı benimseyen insan kaynakları uygulamaları ve kadınlara yönelik toplumsal ihtiyaçlar doğrultusunda bilinç oluşturmayı hedefleyen Limak Enerji Uludağ Elektrik, kadına karşı şiddetle mücadele, kadın istihdamı ve fırsat eşitliği kategorisinde iki ödüle birden layık görüldü.

Gücünü kadından alan markaların sosyal sorumluluk projelerinin kadınlarla buluşma noktası olan Kadın Dostu Markalar Platformu’nun düzenlediği törende şirket adına ödülü, Limak Enerji Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac aldı.

Kadın istihdamına yönelik uygulamaların sektörel değişimde öncü olacağına inandıklarını söyleyen Aytac, “Kadınların toplum ve iş yaşamında yaşadıkları sorunların giderilmesi için çeşitli faaliyetleri hayata geçiriyor, bu konu üzerinde özel bir hassasiyetle ilerliyoruz. Başta bizi bu ödüle layık gören Kadın Dostu Markalar Platformu’na ve bu ödülü almamızda emeği geçen tüm kadın çalışma arkadaşlarıma da özellikle teşekkür ediyorum”  dedi.

Faturalarda kadınlara yönelik sağlık problemlerine dikkat çekmek için her yıl Meme Kanseri Farkındalık Ayı’nda bu kanser türüne yönelik mesaj yayınlayarak ve faturaların rengini pembe olarak tasarlayarak müşterilerine ulaştırdıklarını belirten Aytaca, çalışan kadınların hikayelerine dikkat çekecek video serisiyle, tüm kadınların bu sektörlerde de başarabileceğini göstermeyi hedeflediğini kaydetti.

Kadın Dostu ‘Limak Enerji’ye iki ödül