İzmir’de Urla Kızılayı Cumhuriyet Bayramı Kortej yürüyüşüne katıldı

featured
service

Urla Kızılay, Kızılay Kadın Urla, Genç Kızılay Urla ve Engelsiz Kızılay Urla Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Urla 12 Eylül Stadyumu’nda düzenlenen kortej yürüyüşüne katıldı. Ayrıca Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında engelsiz koro stadyumda sahne alarak büyük ilgi gördü.

First Medya (İZMİR)- Türk Kızılay Urla’nın ‘Hayata Bağlan Projesi’ kapsamındaki engelli kursiyerleri 29 Ekim ruhunu yaşadı. Daha sonra Urla Kızılay hizmet binasında çocuklar şarkılarla coşkularını sürdürdü. Çocuklar, kadın kollarınca hazırlanan pide ve ayran ikramıyla mutlu oldu. Urla Kaymakamı ve Urla Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç ve ailesi, Urla Jandarma Komutanı Üsteğmen Adem Aydoğdu, Urla Emniyet Müdürü Zeynep Erdoğan, Türk Kızılay Genel Müdür Yardımcısı Ekrem Şahin Cumhuriyet bayramını ve Kızılay Haftasını kutlamak için Kızılay Urla Merkez binasını ziyaret ederek engelli çocuklar ve aileleriyle yemek yedi.

Türk Kızılay Urla adına Nurgül Saltık, “Hayata Bağlan Projemizin böylesine coşkulu bir günde somuta indirgenmesini görmek bizleri sonsuz mutlu kıldı. İlçemizde engelliye bakış açısının değişmesi, engelli ailelerinin, güzel çocuklarımızın hayatın içine dahil edilmesi anlatılamayacak kadar güzel, anlatılamayacak kadar büyük bir gurur. Bu farkındalığı yaratabilmek için verdiğimiz mücadelemizin sonuçlarını bugün çok net gördük. Bugün daha büyük bir coşkuyla Cumhuriyet Bayramını kutladık ve Kızılay Haftası’nı başlattık. Tüm Urlalılara teşekkür ediyor Cumhuriyet Bayramımızı kutluyoruz” dedi.

İzmir’de Urla Kızılayı Cumhuriyet Bayramı Kortej yürüyüşüne katıldı