İzmir’de mühendis adaylarından şantiye gezisi

featured
service

İzmir’de İnşaat Mühendisi adayları, Karabağlar Belediyesi’nin İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yaşama geçirdiği Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi Şantiyesi’ne inceleme gezisi yaptı.

İZMİR (İGFA) – İzmir’de çeşitli üniversitelerde İnşaat Mühendisliği bölümü okuyan ve aynı zamanda İnşaat Mühendisleri Odası İzmir şubesine bağlı genç-İMO üyesi öğrenciler, sabah erken saatlerde Uzundere Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi’ne geldi. Başkan Selvitopu gençlerle yakından ilgilenerek yapımı devam eden proje hakkında genel bilgilendirmede bulundu.

Projenin Karabağlar’ın önemli bir eksikliğini gidereceğini vurgulayan Başkan Selvitopu, tamamlandığında İzmir’in sayılı tesislerinden biri olacağını söyledi. Öğrenciler inceleme gezisi kapsamında belediyenin inşaat mühendisleriyle alanı dolaşarak, istinat duvarları, fore kazık imalatları, izolasyon ve su yalıtım detayları hakkında bilgiler aldılar.

Gençlerin bu alanı ziyaret etmesinden memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Selvitopu, “Öğrenciler için önemli bir deneyim oldu. Gelecekte sorumluluk alacaklar, bir çok yapının şantiye şefliğini üstlenecekler. Öğrenciler böyle bir alanı ve uygulamaları yakından görmekten mutluluk duydular. Buna benzer çalışmalarımız üniversiteler ve odalarla birlikte devam edecek” diye konuştu.

İzmir’de mühendis adaylarından şantiye gezisi