İzmir Kent Konseyleri Birliği seçimini yaptı.

featured
service

İzmir Kent Konseyleri Birliği’nin seçimli genel kurulu, Aliağa Kent Konseyi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Birliğin dönem başkanı Aliağa Kent Konseyi Başkanı Cihan Pazarcı oldu.

İZMİR (İGFA) –Aliağa Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan genel kurula Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, çevre ilçelerden kent konsey başkan ve genel sekreterleri katıldı. Genel kurulun açılış konuşmasını yapan İzmir Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı Mehmet Taşlı “Kent konseyleri, gönüllülük esasıyla demokrasiyi ve birlik beraberlik ruhunu geliştirmeyi amaçlar. Kentin geleceğini ve sorunlarını ortak akılla yönetir” ifadelerini kullandı.

İzmir Kent Konseyleri Birliği için demokrasi bayramı olduğunu belirten Aliağa Kent Konseyi Başkanı Cihan Pazarcı, “Dün ve bugün olduğu gibi yarın da çalışmalarımızı birlik ve beraberliğimizi sağlamak adına yapacağız” dedi.

Konuşmalar sonrasında İzmir Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı Mehmet Taşlı, kent konseylerine verdiği destekten dolayı Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a teşekkür plaketi takdim etti. Daha sonrasında ise 13 adayın yarıştığı seçime geçildi.

Yapılan oylamada 31 oyun 26’sını Aliağa Kent Konseyi Başkanı Cihan Pazarcı aldı. Cihan Pazarcı’nın ardından Alper Yağlıdere, Senem Eştürk, Sebahattin İpektepe, Hadi Başman, İbrahim İncesu ve Suna Gündoğdu yönetim kuruluna seçilen diğer isimler oldu.

İzmir Kent Konseyleri Birliği seçimini yaptı.