İzmir Karşıyakalı kadınlar eğlenceye doydu

featured
service

Ramazan ayı öncesinde İzmir’de Karşıyakalı kadınlar eğlenceye doydu.

İZMİR (İGFA) – İzmir’de Örnekköylü Kadınlar Platformu’nun, pandemi dolayısıyla uzun süredir gerçekleştiremediği organizasyon Çokkatlı Pazaryeri’nde yapıldı. Kadınlar için düzenlenen gecede sahne alan İzmir’in sevilen sesi Mikrop Hikmet Karşıyakalı kadınlar eğlenceye doydu.

Örnekköylü Kadınlar Platformu kurucu başkanı Aslı Kurt, platformu iki yıl önce yaşama geçirdiklerini belirterek önceliklerinin kadınlar olduğunu söyledi. Başkan Kurt, platform olarak mağduriyetleri azaltmak ve farkındalık oluşturmak için çeşitli faaliyetler ve aktiviteler düzenlediklerini belirterek, Örnekköy Mahallesi’nde esnaf toplantılarının yanı sıra, yeni üyelerin kaynaşmalarını sağlamak için tanışma gecelerinin de düzenlendiğini hatırlattı.

Bugüne kadar yaptıkları çalışmaları değerlendiren Kurt, Örnekköylü kadınlara hak ettiği güzellikte Ramazan ayı öncesinde bir matine düzenlediklerini belirterek, önümüzde yapacağımız yeni projelerimiz ile platform üyesi arkadaşlarımızla hazırız ve umutlu olduklarını söyledi. Kurt, “Kadının güçlü sesini Karşıyaka’dan Türkiye’ye duyuracağız” dedi.

İzmir Karşıyakalı kadınlar eğlenceye doydu