İzmir Güzelbahçe’de iftar yemeği verildi

featured
service

11 ayın sultanı Ramazan’ın başlamasıyla paylaşım ve dayanışmanın en güzel örnekleri, Güzelbahçe’de ‘Mahallemde İftar Var’ programıyla başladı.

İZMİR (İGFA)- 11 ayın sultanı Ramazan’ın başlamasıyla paylaşım ve dayanışmanın en güzel örnekleri, Güzelbahçe’de ‘Mahallemde İftar Var’ programlarıyla vatandaşla bir araya gelinerek veriliyor. Yalı Mahallesi GÜZBEL Cafe’de iftar yemeği verildi. İftar yemeğine CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, Güzelbahçe Kaymakamı Bülent Bayraktar, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Belediye kendi imkânlarıyla Ramazan ayı boyunca her mahallede her gün 400 kişiye iftar yemeği verecek. Ramazan ayının paylaşımın ve birlikte olmanı en güzel ayı olduğunu söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkan Mustafa İnce, “Paylaşımı ve dayanışmayı güçlendirmek adına iftar soframızda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ve iftar vakti evine yetişemeyen vatandaşlarımıza gönül rahatlığı içinde, evlerinde oruç açıyormuş gibi sıcak bir ortam hazırlıyoruz. İftar sofrasında, belediye olarak vatandaşlarımızı kucaklayabilmenin mutluluğunu yaşadık. Bu sene de Belediyemiz her mahallede iftar sofrası kuracak. Geçtiğimiz yıllarda tek bir yerde iftarımızı açıyorduk. Bu yıl her mahallede yapıyoruz. Biz mahallelimize misafir oluyoruz, yemeğimizi paylaşıyoruz. Güzelbahçe’de özellikle dezavantajlı gruplar olarak tanımlanabilecek toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelmeyi planlıyoruz. İftar programlarımızda önceliğimiz şehit ailelerimiz ve gazilerimiz ile gazi ailelerimizle iftarda buluşmak. Her mahallemizde yapacağımız bu birlik ve beraberlik buluşmalarında halkımızı bekliyoruz” diye konuştu.

İzmir Güzelbahçe’de iftar yemeği verildi