İzmir Gaziemir’ de Hanri Benazus’tan “Atatürk” sergisi

featured
service

Gaziemir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına özel koleksiyoner Hanri Benazus’un arşivindeki Atatürk fotoğraflarının yer aldığı Atatürk Fotoğrafları Sergisi düzenledi. Ulu Önderin fotoğraflarının yer aldığı sergi, Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’nde, 11 Kasım’a kadar açık kalacak.

İZMİR(İGFA)- Gaziemir Belediyesi, yazar ve koleksiyoner Hanri Benazus’un koleksiyonundaki Atatürk fotoğraflarını, Atatürk Fotoğrafları Sergisi’nde yurttaşlarla buluşturuyor. Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’ndeki sergi 11 Kasım Perşembe gününe kadar açık kalacak. Sergi, 09.00-17.00 saatleri arasında gezilebilecek.

Hanri Benazus’a koleksiyonunu paylaştığı için teşekkür eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “Cumhuriyetimizin ilanının 98 yılı kutlamaları kapsamında özel bir sergiye ev sahipliği yapıyoruz. Yazar ve koleksiyoner Hanri Benazus’un koleksiyonundaki birbirinden özel Atatürk fotoğraflarını, Atatürk Fotoğrafları Sergisi’nde yurttaşlarımızla buluşturuyoruz. Bu özel sergide, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün birçok fotoğrafını ilk kez gördüm” dedi.

İzmir Gaziemir’ de Hanri Benazus’tan “Atatürk” sergisi