İzmir Gaziemir Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği başlıyor

featured
service

7 ilden 135 çocuğun katılacağı, 16-24 Nisan tarihlerinde düzenlenecek Gaziemir Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği, halk dansları gösterileri, müzikaller ve atölyelere ev sahipliği yapacak. Şenlikte, Oğuzhan Koç ve Yeşil Senfoni Orkestrası konser verecek.

İZMİR (İGFA)- Gaziemir Belediyesi’nin 16-24 Nisan tarihlerinde düzenleyeceği 23 Nisan Çocuk Şenliği başlıyor. Çevre temasıyla düzenlenen şenliğe Ankara, Aydın, Bingöl, Burdur, Samsun, Isparta ve Van’dan 135 çocuk katılacak.

Şenlik kapsamında düzenlenecek müzikallerle çocuklar sevdikleri çizgi film kahramanlarıyla bir araya gelecek. Niloya, Sevimli Dostlar, Pijamaskeliler, Kaptan Pengu ve Arkadaşları isimli müzikal gösterileriyle çocuklar keyifli saatler yaşayacak. Festival Alanı’nda 20-24 Nisan tarihler arasında düzenlenecek çevre ve doğa temalı 40 farklı atölye de çocuklar hem yeteneklerini keşfedecek hem de eğlenecek. Her gün farklı bir mahallede yapılacak 23 Nisan Park Şenlikleri’yle de çocuklar bayramlarını gönüllerince eğlenerek kutlayacaklar. Şenlik kapsamında 22 Nisan Cuma günü Festival Alanı’nda saat 21.00’de Oğuzhan Koç konser verecek. Yeşil Senfoni Orkestrası ise 20 Nisan Çarşamba günü saat 18.00’de Festival Alanı’nda sahne alacak. Orkestra, klasikleşen çizgi filmlerin müziklerini seslendirirken, bir yandan da çocukların hayallerini süsleyen çizgi film gösterimi gerçekleştirilecek.

23 Nisan Cumartesi günü ise kortej yürüyüşü ve halk dansları gösterileri düzenlenecek. Abdullah Arda Meydanı’nda saat 19.00’da başlayacak korteje katılanlar, Abdülhamit Yavuz Caddesi ve Atatürk Bulvarı güzergâhından Festival Alanı’na ulaşacak. Büyük boy Atatürk posteri ve Türk bayrağının taşınacağı kortejde, bando eşliğinde marşlar söylenecek.

İzmir Gaziemir Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği başlıyor