İzmir Foça’da 20 Ekim’de Uluslararası Film Günleri başlıyor

featured
service

İzmir Foça’da tüm gösterimlerin ücretsiz olduğu 4.Foça Uluslararası Arkeoloji ve Kültürel Miras Belgesel Film Günleri, 20 Ekim Çarşamba Günü başlıyor.

İZMİR(İGFA)- Pandemi koşullarına uygun yapılan Film Günlerine İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Film Televizyon Yapımcıları Derneği İzmir Sinema Evi, United States Mission Turkey, İstituto İtaliano Di Cultura İstanbul, İnstitut Français Turquie, Embasy of Finland Ankara, İzmir Sinema Ofisi ve Bellota Films de destek veriyor.

Altı gün devam edecek 4 Foça Uluslararası Arkeoloji ve Kültürel Miras Belgesel Film Günlerinin Açılış Töreni, 20 Ekim Çarşamba günü 18.30’da Marsilya Meydanında yapılacak. Tehreema Mitha & Derya Çakırefe ile ‘Bir Güney Asya Dansının Anadolu Yorumu’ Dans Gösterisinin ardından; Yönetmen Mehtap Şamlıoğlu’nun ‘Sede’ ve Yönetmen Giulia Binario’nun ‘Geleneğin İcadı’ isimli filmleri gösterilecek.

Kapalı salondaki gösterimleri izlemek isteyen belgesel film severlerin, film günleri internet sayfasından ön kayıt yaptırmaları gerekecek. Kayıt formunu dolduranlar için gösterim saatinden 15 dakika öncesine kadar yer ayrılacak. Eğer gösterime 15 dakika kala salona giriş yapılmamışsa, rezervasyon geçerliliğini kaybedecek.

İzmir Foça’da 20 Ekim’de Uluslararası Film Günleri başlıyor