İzmir Efes Tarlası Yaşam Köyü’ne ödül

featured
service

İkinci Yüzyıl Derneği tarafından düzenlenen İkinci Yüzyıl Yerel Yönetimler Proje Ödülleri, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Ankara’da düzenlenen törende sahiplerini buldu.

İZMİR (İGFA)- İkinci Yüzyıl Derneği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Yerel Yönetimler Proje Ödülleri sahiplerine teslim edildi. Törende Efes Selçuk Belediyesi, Türkiye’ye model olan Efes Tarlası Yaşam Köyü ile ödül aldı.

Efes Selçuk Belediyesi tarafından Köy Enstitüleri’nden ve Mustafa Kemal Atatürk’ün “Köylülerin gözleriyle görebilecekleri, çalışmaları için örnek tutacakları, verimli, modern, uygulamalı tarım merkezleri kurmak gereklidir” sözünden ilham alınarak hayata geçirilen Efes Tarlası Yaşam Köyü Projesi ile ödüle değer bulundu. Ödülü, Efes Selçuk Belediyesi adına Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel aldı. Ankara’da düzenlenen, yerel yönetim alanında projelerin değerlendirildiği ve başarılı belediyeler ile başkanlarına ödüllerinin verildiği törenin açılış konuşmasını CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptı.

İzmir Efes Tarlası Yaşam Köyü’ne ödül