İzmir Efes Selçuk Ramazan’a dayanışma ile başladı

featured
service

Efes Selçuk Belediyesi Ramazan ayı sebebiyle kentte dayanışmayı güçlendiriyor. Kent genelinde yer alan camilerin temizliği ve bakımı Ramazan öncesinde tamamlandı. İhtiyaç sahibi vatandaşlara ise İftar Kartları ulaştırıldı.

İZMİR (İGFA)- Yıl boyu kent genelinde dayanışma faaliyetlerine önem veren, gerek sosyal yardım çalışmaları gerekse vatandaşların desteği ile kentte dayanışmayı büyüten Efes Selçuk Belediyesi Ramazan’da da dayanışma faaliyetlerini sürdürüyor. İftar Kart ile ihtiyaç sahibi vatandaşlar anlaşmalı esnaflardan iftar için yemek ve gıda maddelerini satın alabilecek. Böylelikle Ramazan dayanışması ile yerel esnafa da destek verilecek. İftar Kartının yanı sıra belirlenen ihtiyaç sahibi vatandaşlar için erzak fişleri de dağıtılacak. Ayrıca Ramazan ayının ilk gününden itibaren camilerde teravih namazı sonrasında vatandaşlara çeşitli ikramlar dağıtılmaya başlandı.

Ramazan ayı hazırlıkları kapsamında kent merkezinde yer alan camilerin temizliğini de yapan Efes Selçuk Belediyesi kent genelinde Efeslim Kart, Efesli Bebeler ve Kara Kış Halk Dayanışması ile önemli dayanışma faaliyetlerine imza atmıştı.

İzmir Efes Selçuk Ramazan’a dayanışma ile başladı