İzmir Çiğli Belediyesi’nde spor kursları 30’a yükseldi

featured
service

İzmir Çiğli Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde verilen kurs sayısı, son dönemde açılanlar ile birlikte 30’a yükseldi.

İZMİR(İGFA)- Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hali hazırda devam eden Açık Hava Basketbol, Badminton, Basketbol, Boccia, Bilardo, Fitness, Jimnastik, Kadınlara Sabah Sporu, Kick Boks, Pilates, Pilates Reformer, PT, Satranç, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Yüzme, Yoga, Özel Çocuklar Spor Saati ve Zumba etkinliklerine; Hentbol, Yelken, Kano, Tabata, Nefes Terapisi, Çocuk Yogası, Engelli Yüzme, Engelli Tenis, Engelli Hemsball ve Engelli Boccia alanlarını da ekleyerek 2 Bin 200 vatandaşa dilediği alanda sportif aktivitede bulunma imkanı sağlıyor.

Sportif etkinlikler kapsamında hafta içi her gün Harmandalı Spor Salonu’nda engelli çocuklara yönelik “Özel Çocuklar Spor Saati” de düzenleniyor. Alanında uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen derslerde çocuklarla bire bir olarak ilgileniliyor.

Göreve geldiğinde 4 branşta yalnızca 320 olan sporcu sayısını iki yıl içerisinde 30 branşta 2 Bin 200’e yükselten Başkan Utku Gümrükçü, sportif anlamda büyük bir gelişime öncülük etti. Futbol ve basketbol gibi amiral spor branşlarının yanı sıra amatör spor dallarına gösterdiği ilgi sporseverlerin takdirini topladı.

İzmir Çiğli Belediyesi’nde spor kursları 30’a yükseldi