İzmir Aliağa’da Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi şekilleniyor

featured
service

İzmir’de Aliağa Belediyesi ile Dokuz Eylül Üniversitesi iş birliğinde Çaltılıdere Mahallesi’nde projelendirilen İzmir’in tek Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi’nde kaba inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

İZMİR (İGFA) – İzmir’in tek Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi’nde kaba inşaat çalışmaları devam ediyor.

Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Gündüz, Kamu Ruhsatlandırma Daire Başkanı Ahmet Zengin, Birim Amiri İbrahim Ekinci, İzmir İl Sağlık Müdürlüğü İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı Hüseyin Bozdemir, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ve Dokuz Eylül Üniversitesi Genel Sekreteri Engin Basmacı ile birlikte kaba inşaatı tamamlanma aşamasına gelinen hastanede incelemelerde bulundu.

Aliağa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kontrol ve koordinesinde yürütülen hastanenin yapım ve faaliyet aşaması hakkında değerlendirmelerde bulunan heyet, inşaat sahasını gezdi. Aliağa’nın ülke ekonomisinin lokomotifi konumunda bir kent olduğunu belirten Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, sanayi yatırımlarının ağırlıkta olduğu Aliağa’da hayata geçirilen Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi’nin bölgeye birçok açıdan önemli katkılar sağlayacağını söyledi.

Başkan Acar,  imar uygulamaları ve proje çalışmaları ile birlikte kaba inşaat çalışmalarını iki yıl gibi sürede tamamladıklarını kaydetti. Üç bloktan oluşan projede C blokta betonarme ve tuğla duvar imalatları tamamlandığı, A blokta son kat tabliyesi döküleceği belirtilirken, tuğla duvar imalatının devam ettiği, B blokta ise betonarme imalatının sürdüğü öğrenildi.

 

İzmir Aliağa’da Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi şekilleniyor