İZİD ve İMBATKOOP el ele verdi

featured
service

Geçtiğimiz günlerde toplumsal sorunların çözülmesinde önemli rol oynayan üçüncü sektör STK’ların desteklenmesi için çağrı yapan İzmir İş Dünyası Derneği İZİD Başkanı Feyyaz Sungur, İmbatkoop Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Ak ile bir araya geldi. Görüşmeler çerçevesinde iki kurumun işbirliği içerisinde olması kararı alındı.

İZMİR (İGFA)- İzmir iş dünyasının en etkin dernekleri arasında yer alan İzmir İş Dünyası Derneği, “Üreticiden Tüketiciye En Kısa Mesafe” hedefiyle faaliyetlerini sürdüren S.S. İmbat Üretim ve Tüketim Kooperatifi (İMBATKOOP) ile işbirliği protokolü imzaladı.

İşbirliğinden dolayı çok mutlu ve umutlu olduklarını söyleyen İzmir İş Dünyası Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Feyyaz Sungur ise, “İmbatkoop’un yaptığı ve yapmaya çalıştığı faaliyetleri çok olumlu buluyoruz. Bir taraftan üreticilerin ürünlerini değerlendirirken diğer taraftan kaynağı belli ve güvenilir ürünleri tüketicilere ulaştırıyorlar. Ülkemizin gıda üretimi ve arzı konusunda böylesi çalışmalara ihtiyacı var. Umarım bu protokol ile dernek olarak bizler de bu çalışmalara daha fazla destek vereceğiz” dedi.

İmzalanan protokol kapsamında İzmir İş Dünyası Derneği üyeleri İmbatkoop’un satışa sunduğu ürünlerden indirimli yararlanırken aynı zamanda bazı projelerde ortaklaşa hareket edilecek. İşbirliği protokolü hakkında açıklama yapan İmbatkoop Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Ak, “İmbatkoop olarak sadece kooperatifler ve üreticiler ile işbirliği ve güç birliği yapmıyoruz. Aynı zamanda önemli dernek, vakıf ve platformlarla da işbirliği protokolleri yaparak güçlerimizi birleştirmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

İZİD ve İMBATKOOP el ele verdi