İZGİM’deki girişimci kadınlara E-Ticaret eğitimİ

featured
service

İzmit Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından İZGİM’deki girişimci kadınlara E-Ticaret eğitimi gerçekleştirildi.

KOCAELİ (İGFA)- İzmit Belediyesi Kadın Girişimciler Merkezi’nde (İZGİM) E-Ticaret eğitimleri devam ediyor. İZGİM’deki girişimci kadınlara Strateji Geliştirme Müdürlüğü’ne bağlı Genç Girişimciler Merkezi mezunu olan Bahadır Doğru tarafından E-Ticaret eğitimi verildi. Girişimci kadınlara yönelik başlatılan eğitim İzmit’teki esnaflar, STK’lar için de ücretsiz olarak düzenlenecek. Verilecek eğitimlerle özellikle yerel esnafın, çağa uyum sağlayabilmesi, E-ticaret ekosisteminin kurallarını öğrenmesi ve buna göre strateji geliştirmeleri hedefleniyor. 

GENÇ GİRİŞİMCİLER MERKEZİ

Toplumsal kalkınmaya sosyal ve ekonomik düzeyde katma değer sağlamak amacıyla kurulan Genç Girişimciler Merkezi, bünyesinde planladığı projeler ile girişimcilik ekosistemindeki etkin kurum ve kuruluşların, şirketlerin, sivil toplum örgütlerinin ve üniversitenin bir araya gelmesini ve ortak çalışmalar yapılmasını sağlıyor. 

İZGİM’deki E-Ticaret eğitimi, Strateji Geliştirme Müdürlüğü’ne bağlı Genç Girişimciler Merkezi mezunu olan Bahadır Doğru tarafından verildi. İZGİM’de verilen eğitimin ilk gününde girişimci kadınlara; E-Ticaret’e Giriş, E-Ticarette Stratejik Planlama ve Bütçe Yönetimi Doğru Ürün Listeleme, Doğru Ürün Paketleme, Kampanya Yönetimi ve Kampanya Hazırlık Planı vb. konuları hakkında detaylı bilgiler verildi. Eğitimin ikinci gününde ise  global pazaryerleri, kadın girişimciler ve el emeği ürünler için E-İhracat ve yol haritası konuları işlendi.

İZGİM’deki girişimci kadınlara E-Ticaret eğitimİ