İYİ Parti’nin Akyurt’taki iftar programına yoğun ilgi

featured
service

İYİ Parti Ankara 2. Bölge milletvekili aday adayı Uğurhan Ferudun Berat Tiryaki’nin düzenlediği iftar programına Akyurtlular yoğun ilgi gösterdi. Programa milletvekili aday adayı Adnan Beker de katıldı. Beker Akyurt’taki fuar alanı projesine değinerek, “Müteahhitin sözleşmesini fesh etmeye kimsenin gücü yetmiyor. Allah nasip eder milletvekili olursak, biz milletin vekili olacağız. O zaman bu fuar alanı hemen başlayacak” diye konuştu.

İYİ Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili aday adayı Uğurhan Ferudun Berat Tiryaki’nin davetiyle gerçekleştirilen iftar programına Akyurtlular yoğun katılım gösterdi.

İYİ Parti'nin Akyurt'taki iftar programına yoğun ilgi 1

“FUAR ALANINI BİZ YAPALIM DEDİK, VERMEDİLER”
İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Adnan Beker, fuar alanı konusuna da değindi. Ankara Ticaret Odası meclis üyesi iken Etimesgut’a yapılmak istenilmesi üzerine Akyurt’a inşaa edilmesi için mücade ettiğini söyleyen Beker, “Mansur Başkan başta olmak üzere bizler dedik ki, sizler fuar alanını belediyeye verin, biz bunu kendimiz tek başına yapalım. Ama sayın valimiz başta olmak üzere bize vermediler” diye konuştu.

İYİ Parti'nin Akyurt'taki iftar programına yoğun ilgi 2

“MÜTEAHHİTE KİMSENİN GÜCÜ YETMİYOR”
Fuar alanını yapan müteahhitin çalışmayı durdurduğunu ve sözleşmeyi fesh etmeye kimsenin gücünün yetmediğini dile getiren Beker, “Bir müteahhit, ismini vermek istemiyorum, hepiniz biliyorsunuz. Fiyat farklarından dolayı burayı durdurdu. Fakat müteahhitin sözleşmesini fesh etmeye kimsenin gücü yetmiyor. Allah nasip eder milletvekili olursak, biz milletin vekili olacağız. O zaman bu fuar alanı hemen başlayacak. Bunun buradan size sözünü veriyorum. Halkın milletvekili, Akyurt’un milletvekili olduğumuz zaman bu bölgedeki kardeşlerimizle beraber tek amacımız buraya hizmet etmek olacak” şeklinde konuştu.

İYİ Parti'nin Akyurt'taki iftar programına yoğun ilgi 3

“KİMSE BİZİMLE GÖRÜŞMEDİ DİYEMEZ”
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde Grup Başkanı olması ile birlikte bölgenin sorunları ve ihtiyaçları ile de yakından ilgilendiğini Vvurgulayan Beker, “Bugün Allah’ın hiçbir kulu diyemez ki; ‘Adnan Beker’in odasına gittik. İçeride oturdu bizimle görüşmedi’ diyemez. Ankara’nın 25 ilçesi 1400’ün üzerinde mahalle, köyü var. Hepsine gittik, bu ilçelerin hepsinde toplantılar yaptık. Başta muhtarlarımızla oturduk, bölgesinin, mahallesinin sorunlarını aldık, Sayın Mansur Yavaş’a ilettik. Hepimiz takipçisi olduk” dedi.

İYİ Parti'nin Akyurt'taki iftar programına yoğun ilgi 4

“YENİ BİR ZAFERİN ŞAFAĞINDAYIZ”
“Artık Türkiye emin ellerde yönetilmiyor” diyen Uğurhan Ferudun Berat Tiryaki ise,
“Bizim bu düzeni değiştirmemiz lazım. Bu gidişe dur dememiz lazım. İşte bu saikle 2017 yılında hep birlikte kurduğumuz partimiz, salon verilmeyen, odalara alınmayan, tuttuğu salonlarda elektrikleri kesilen, ilçe başkanlıkları, il başkanlıkları kurulamaz denilen, seçime giremez, belediyeleri alamaz denilen partimiz bugün mahalle temsilciliklerine kadar teşkilatlanmış, ilçe başkanlıklarını kurmuş, il başkanlıklarını kurmuş, Türkiye çapında belediyelerde zafer kazanmış, tarih yazmış partimiz şimdi de Türkiye’nin yönetimini ele almak için yenibir zaferin şafağında. İnşallah sizin desteklerinizle Ankara’nın kaderini Ankaralılar belirleyecek. Ankara’nın evlatları, Ankara’nın meclisinde Başkent’te Ankara’ya hizmet edecek. 14 Mayıs sabahına Türkiye yepyeni bir başlangıç yapacak. Başımızdaki beladan sizlerin desteğiyle kurtulacak. Yepyeni bir sabaha yepyeni bir bahara hep birlikte uyanacağız. ” dedi.

Tiryaki, ayrıca konuşmasında bölgede yaşayan biri olarak, sıkıntıları bildiğini belirterek, bu sıkıntıların tamamını çözmek istediklerini söyledi. Tiryaki, “Mecliste vekillik nasıl yapılırmış, iktidar nasıl olunurmuş, başkanlık nasıl yapılırmış, bütün Türkiye gözleriyle şahit olmuş olacak” ifadeleriyle konuşmasını tamamladı.

İYİ Parti’nin Akyurt’taki iftar programına yoğun ilgi

Yorumlar kapalı.