İYİ Parti Bursa’dan ‘sandık’ çağrısı

featured
service

Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik gidişata Bursa’dan dikkati çeken İYİ Partililer, sandık ve seçim çağrısı yaptı.

BURSA (İGFA) – İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı, ekonomik gidişatla ilgili basın açıklaması yaptı. Parti binasında yapılan açıklamada Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, Türkiye’nin ekonomik, siyasal ve sosyal açıdan çok zor günler yaşadığının, milletimizin de giderek yoksulluğun dibine vurduğunu herkesin fark ettiğini belirterek, “Artık devrini tamamlamış ve yapacak hiç bir şeyi kalmamış 20 yıllık çaresiz iktidarın mağdur ettiği çileli vatandaşlarımızla birlikte hepimiz, batmakta olan bu koskoca geminin yolcularıyız” dedi.

Bir yıl önce 5 küsur TL olan Dolar’ın 13 TL’ye dayandı, 15’e doğru koştuğunu ifade eden Başkan Türkoğlu, “Türk Milleti sizin beceriksizliğiniz yüzünden eziliyor, vatandaş perişan, ülkemiz batıyor. Kurdaki her 1 TL’lik artış bu ülkeye tam 143 milyar TL yük getiriyor, farkında mısınız?” diye sordu.

“Hazinede buharlaşan 128 milyar doların daha hesabını bile veremeden Birleşik Arap Emirlikleri’nden gelecek 10 milyar dolarla bu ülkeyi kurtaracaksınız” diyen Başkan  Türkoğlu,”Vazgeçin artık artık bu güzelim ülkeyi yönetemediğiniz halde yönetme hırsınızdan düşün artık bu milletin yakasından! Yalanlarınızı dolanlarınızı, talanlarınızı da alın gidin! Derhal seçim kararı alın ve getirin o sandığı milletin önüne koyun! Yönetememenin faturasını her defasında oluşturmaya çalıştığınız ‘hayali suçlulara’ ya da ‘kurgusal hedeflere’ çıkarmaktan vazgeçin! Geçinmekten başka kaygısı olmayan vatandaşın aklıyla dalga geçip, alay etmeyi bırakın! Yetti artık! Zaten artık tabiri caizse vatandaş da yemiyor bu ucuz numaraları…Vatandaşı aptal yerine koymayın!” diyerek sert çıktı.

Bursa’dan sandık çağrısı da yapan İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, “Alacağın bir seçim kararı, sadece ülkemizi değil, inan ki seni de kurtaracak! Sandığın sonucundan, milletin ferasetinden korkma!  Sadece seçim kararının alınması bile, sandığın sonucundan önce ülkemizi ve milletimizi rahatlatacak, bundan emin ol!” dedi.

Günü kurtarmanın nafile olduğunu kaydeden Türkoğlu, “Bir kez daha uyarıyoruz; Bu cenderede sıkıştırdığınız bu çileli millete yazıktır, günahtır. Kaosa sürüklenen ülkemizin tek çıkış yolu derhal seçimdir, nihai çözümün tek adresi sandıktır. O sandık gelecek, tüm dertler bitecek” diye konuştu.

İYİ Parti Bursa’dan ‘sandık’ çağrısı